Rss Feed
  1. 6 Haziran 2014 Cuma

    ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE


    malzemeler:

    • 1 kg taze fasulye
    • 2 kuru soğan
    • 2 tane domates
    • 1,5 çay bardağı zeytinyağı
    • 3 yemek kaşığı salça
    • 1 tane kesme şeker
    • 4 su bardağı su 
    • tuz ve dilediğiniz miktarda pul biber 
    Yapılışı :
    • taze fasulyeyi temizleyin ve ortadan ikiye bölün.
    • soğanlarınızı temizleyin ve kesin
    • zeytinyağını tavaya alıp soğan ve salçayı ekleyin
    • taze fasulyelerinizi ekleyin 5 dakika karıştırın
    • ardından domatesleri de soyup küp küp doğrayıp içine atın
    • suyu ekeyin ve kesme şekeri içine atın
    • tuzunuzu pişmeye yakın atarsanız tuzun içindeki iyot ölmeyecektir ve daha sağlıklı olacaktır
    • tabağa alıp pul biberinizi serpebilirsiniz hanımlar :)

  2. 0 yorum:

    Yorum Gönder